Tisztelt Ügyfelünk

Ismerje meg a MARTOS Gázérzékelők Kft. által nyújtott megoldásokat az ipari gázérzékelés szakterületén, immár több mint 20 éves tapasztalattal a magyar piacon. Az Önök szükségeinek megfelelő gázérzékelők gyártása, kalibrálása, rendszeres felülvizsgálata és karbantartása ügyében hívja bizalommal elérhetőségeink egyikét. Hosszútávú sikeres együttműködést kívánunk!


MARTOS Gázérzékelők Kft. és országos partnerei

 

Tanúsítványaink

 

tanúsítványaink BKI Ex Emt NQA - MARTOS Gázérzékelők Kft.

 
 

Közegtípus: szén-dioxid-CO2

 

A szén-dioxid érzékelő főbb alkalmazási területei: Borászatok, borpincék, fürdők, takarmánysilók, szennyvízcsatornák.

Főként a szüret utáni időszakban emelkedik jelentősen a mustgáz(szén-dioxid) mérgezés veszélye. A mérgezés elkerülése érdekében fontos a pincék megfelelő szellőztetése, ennek érdekében alkalmazzon folyamatosan működő szellőztető berendezéseket, és rendszeresen ellenőrizze, hogy azok működőképesek-e. Szereljenek fel a pincében szén-dioxid érzékelő riasztóberendezést! A bort zárt hordóban kell tartani, ellenőrizze, hogy az abroncsok és a dongák épek legyenek, valamint a csapokhoz, a töltőnyíláshoz és egyéb nyílásokhoz hasonlóan jól záródjanak!

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/elsosegely/14987/mustgaz-mergezes-a-borospincek-veszelye


 
  • szén-dioxid-érzékelő-ico2d-02

    Szén-dioxid érzékelő (ICO2D-02)

    Az ICO2D-02 típusú szén-dioxid riasztó magas megbízhatóságú, telepített, két jelzési szintes CO2 gázveszély-jelző, masszív alumínium-tokozásba […]

     
  •  
 
 
 

Feliratkozás a hírlevelünkre

Adatkezelési tájékoztató